ruimte voor rust

De nieuwe aanvraag van 22 nov j.l.

op 18 december heeft de gemeente middels een kennisgeving de aanvraag voor de omgevingsvergunning NDD 538 aangekondigd. Waar de aanvraag lijkt op louter de bouw, betreft het hier dus de gehele aanvraag; bouw horeca complex, wijziging bestemmingsplan, horeca aanvraag, et cetera. Omdat wij nog niet weten wanneer wij zienswijzen kunnen indienen en hoe wij ons bezwaar kenbaar kunnen maken, lijkt het ons wenselijk dat iedereen die zich wil informeren over de volledige aanvraag zich goed inleest in alle stukken. Hieronder zijn dan ook alle stukken die ingediend zijn in te zien.

Download hier de publiceerbare aanvraag

Download hier bestaande toestand

Download hier inspectierapport Heren2

Download hier situatietekening

Download hier rapport Nieman

Download hier nieuwe toestand

Download hier ruimtelijke onderbouwing

Download hier detail nieuwe toestand

Download hier bodemonderzoek Vink

Download hier bijlage veilig vluchten

Download hier bodemonderzoek Vink II

Download hier constructie entreevlonder

Download hier puntlast kade

Download hier 140 NL EW

Download hier melding activiteiten

Download hier constructiebrekening houten vlonders

Download hier constructie terrassen

Download hier constructiebrekening trapen pointon

Collectieve aanpak

Noordrust wil graag op alle gebieden in conclaaf gaan met betrokken partijen. Of het nu gaat om de projectontwikkelaar, de gemeente of stakeholders, Noordrust hoopt voor alle partijen een volwaardige gesprekspartner te zijn om zo gezamenlijk tot een passende invulling van ons unieke stukje Amsterdam te komen, met behoud van ons unieke karakter in functie voor de buurt  en al haar inwoners.

Individuele aanpak

Wij begrijpen dat vele inwoners graag een bijdrage leveren aan de besluitvorming over onze buurt. Vandaar dat we hier een overzicht bieden van mogelijke activiteiten die iedereen als individu kan ondernemen om zo kenbaar te maken hij of zij kijkt naar de invulling van op hande zijnde ontwikkelingen.

De zienswijzen

In een zienswijze kun je jou mening delen tegen de geplande activiteiten. Let op, deze zienswijze heb je nodig om later bezwaar te kunnen maken tegen een besluit van de gemeente. De zienswijzen moeten onderbouwd worden op een aantal gronden. Zodra wij in de gelegenheid gesteld worden om zienswijzen in te dienen  tegen de komst van Noordkust en hun nieuwe aanvraag, zullen wij hier een aantal blauwdrukken plaatsen, die kunnen dienen als leidraad voor een zelf op te stellen zienswijze.

Enquete bijdrage nieuwe stedelijke groenvisie

Via deze enquête kun je digitaal input geven voor de groenvisie van de gemeente  op de stad. Zij het beperkt, loont het wellicht de moeite als meerderen van ons hun via deze hun visie (bijv op op aanhelen en versterken groenwaarde van de parken in het Noordrust gebied tm Vliegenbos en verder (de groene scheg)  erin weergeven.

 

Klik hier voor de enquete.

© 2019 Noordrust